kampanje1

Om oss

Bred erfaring og høy kompetanse.

Wergeland Glass AS ble etablert i 2011 av personer med bred erfaring i glassbransjen siden 80-tallet.

Arild Wergeland har mesterbrev i glassfaget og er autorisert som glassrådgiver av Glass og Fasadeforeningen i Norge. Han har lang fartstid i bransjen fra ulike firma. Etter 6 år som daglig leder i ett veletablert firma med glass og aluminium som kjernevirksomhet vil han nå inneha rollen som daglig leder i Wergeland Glass AS

Rune Skar har mesterbrev i glassfaget og er autorisert glassrådgiver fra Glass og Fasadeforeningen i Norge. Han har erfaring fra små og store firma i glassbransjen siden 1987 og har hatt lederroller på flere felt.

Kari Wergeland startet i glassmesterfaget i 1986. Hun har jobbet i en rekke firma innen data, økonomi og administrasjon.

Vi har flere kvalifiserte montører med lang erfaring innen glassfaget.

Vår filosofi er å tilby markedet i Bergen og omegn gode og kreative glassløsninger av høy kvalitet. Ved hjelp av medarbeidere med den beste fagkunnskap i vårt område skal vi være det trygge alternativet for våre kunder. Vi skal være den ærlige glassmesteren som alltid setter kundens behov i fokus. Våre kunder skal alltid nyte godt av vår erfaring og fagkunnskap.

Vi er medlem av glassmester lauget i Bergen og Glass og Fasade foreningen.

Glass og fasadeforeningen

Glassmester lauget.

leftPager
rightPager
IMG_2825.JPG